Bela Breza

Slovenščina

Apartma Bela breza je novo prenovljen apartma za 4 do 6 oseb. Apartma je razdeljen na prostorno dvoposteljno sobo, sobo z dvojnim ležiščem, veliko jedilnico s salonom z udobnim raztegljivim dvosedom, TV in DVD predvajalnikom. Nova, v celoti opremljena kuhinja s kuhalno ploščo, pečico, mikrovalovno in hladilnikom. Svetlo kopalnico z tušem, umivalnikom in wc-jem. Pred vstopom na zunanjo teraso se nahaja urejen zimski vrt ter balkon s katerega se rateza čudovit razgled nad dolino z belimi stolpi samostana v Nazarjah v daljavi. Urejen vrt z gugalnico ter travnik, ki se razteza v gozd za hišo – idealna izhodiščna točka za sprehode v naravo.

Na razpolago je otroška posteljica, otroški stol, otroški jedilni pribor in posoda po potrebi. Lahko si izposodite sprehajalne palice, nahrbtnik, opremo za piknik, vreče,…

Nahajamo se v Zgornji Savinjski dolini v predverju Kamniško-Savinjskih Alp. Naša lokacija je idealna za pohodnike, kolesarje, motoriste, ribiče, ljubitelje narave ter športov na prostem, avanturiste, slikarje, fotografe in še veliko več.

Zgornja Savinjska dolina ima sredozemsko poletje in alpsko zimo. Reka Savinja privablja ribiče in muharje iz vse Evrope. Planinske poti dajejo nešteto možnosti uživanja čudovitih razgledov vrhov in dolin. Tukajšnje gore in gozdovi so dom številnih vrst flore in favne, vključno z orli, kozorogi, svizci, jeleni in številnim planinskim cvetjem.

Svetovno znana Logarska dolina in Solčavsko je le nekaj kilometrov stran. Ljubitelji zimskih športov  lahko obiščejo smučišče Golte, ki je od apartmaja oddaljeno le za 15 minut vožnje. Najbližja zdravilišča (Topolšica, Dobrna) so oddaljena le  20 minut vožnje z avtomobilom.

Apartma je eno uro vožnje oddaljen od letališča Ljubljana, od koder so avionske povezave z ostalim svetom (dnevne povezave z Londonom –Easyjet, Wizzair).

Plačilo je možno z gotovino ob koncu bivanja. Ne sprejemamo kreditnih / debetnin kartic ali bančnih čekov.